Collectie Glazen Schilderij Eigen Foto Uitstekend

Collectie Glazen Schilderij Eigen Foto Uitstekend. Personaliseer je stijlvolle foto op glas door de gewenste afmetingen in te voeren en het afdrukgebied te verslepen. De foto wordt op de achterzijde van het glas geprint waardoor een unieke scherpte en dieptewerking ontstaan.

10840838154946998086

Coolste 10840838154946998086

Deze schilderijen worden geleverd inclusief ophangsysteem. Met de volgende stappen kun je snel en eenvoudig je eigen glazen foto laten printen: Dat geeft een verdieping van de kleuren en aan de voorzijde een bijzonder mooie glans. Een foto op glas schilderij heeft geen lijst nodig!

Alle foto's zijn van zeer hoge resolutie waardoor het schilderij super scherp is.

Aan de achterzijde beschermt witte rubber het glas. Met de volgende stappen kun je snel en eenvoudig je eigen glazen foto laten printen: Kies het formaat van je foto op glas. Iedereen die bij jou over de vloer komt, zal danig onder de indruk zijn. Klik op 'bestel product' en jouw foto op glas kun je ophalen of laten bezorgen. Met de kortingscode al vanaf. Je allermooiste foto verdient een prominent plekje in huis aan de muur. De foto wordt op de achterzijde van het glas geprint waardoor een unieke scherpte en dieptewerking ontstaan.

10840838154946998086

Kies en stuur ons je foto of idee welke je wil laten schilderen. Kies voor jouw foto als canvas, als glasschilderij, als fotobehang, op dibond, plexiglas of als poster. Met de kortingscode al vanaf. Elk schilderij bieden we aan in 40 verschillende formaten. Waaronder de populaire drieluik en vijfluik glasschilderijen.. Je ontvangt van ons per email een offerte op maat en verdere mogelijkheden.

Popular posts from this blog

Metalen Kunst

77+ Kleurplaat Hart Moeilijk